گوشی Mi 9T شیائومی یک گوشی بسیار عالی با مجموعهای از فناوریهای مختلف و البته چند کاستی کوچولو است. این گوشی با طراحی عالی و دوربینهای فوقالعادهای که دارد میتواند بهترین میانرده بازار لقب گیرد.
شیائومی قبل از این گوشی ابتدا Mi 9 را وارد بازار کرد که یک گوشی عالی، ولی با ظاهر معمولی بود تا رقبا از این نظر یک امتیاز مثبت داشته باشند.
حالا Mi 9T قصد دارد به مشکل زیبایی برادر خود رسیدگی کند و اجازه دهید در این مطلب ببینیم چه حرفهای دیگری نیز برای گفتن دارد. پس تا انتها با آرتین مارت باشید.
ابتدا باید بگوییم این گوشی هیچ فرقی با ردمی K20 ندارد، فقط گوشی ردمی وارد بازار چین شده است و شیائومی تصمیم گرفت Mi 9T را در اختیار بازار جهانی قرار دهد.
محتویات جعبه فروش گوشی Mi 9T شیائومی
.jpeg)
جعبه فروش این گوشی متعلقات سادهای دارد مانند یک کابل تبدیل یواسبی A به C، شارژ سریع 18 وات، سوزن در آوردن سیمکارت، دفترچه راهنما، قاب محافظ.
به عبارت دیگر همه چیز ماهیت میانرده بودن گوشی را نشان میدهد و خبر از لوازم جانبی مانند ایرفون نیست.
قاب داخل جعبه فروش نیز محکم است و پنل پشتی گوشی را در بر میگیرد. پس از استفاده از آن متوجه میشوید قسمت بالا و پایین پوشانده نشده است، به جای این که شیائومی بخواهد جای پورتها و دوربین پاپآپ را روی قاب برش بزند.
طراحی گوشی Mi 9T شیائومی
.jpeg)
طراحی این گوشی واقعا جذاب است و در واقع تعداد گوشیهایی که حتی در بخش از بازار طراحی بدون حاشیه دارند، زیادتر شده است.
استفاده از شیشه و فلز به این گوشی جذابیت خاصی داده است و مدل قرمز رنگ آتشین آن بسیار زیبا است.
این گوشی زیر پنل شیشهای روان عقب خود یک الگوی فیبر کربنی دارد و همچنین باید از دکمه قرمز رنگ پاور آن یاد کنیم.
ابعاد این گوشی 15.7 در 74.3 در 8.8 میلیمتر است و وزن 191 گرم آن را نمیتوانیم پایین فرض کنیم.
خمیدگیهای عقب گوشی به همراه سطح فلزی براق یک ظاهر روان ولی در عین حال لیز به وجود آورده است.
متاسفانه این گوشی بسیار راحت لک میافتد و برای جلوگیری از آن و همچنین لیز نخوردن در دست حتما باید یک قاب محافظ تهیه کنید.
حسگر اثرانگشت در زیر نمایشگر قرار گرفته است و به ندرت از نظر سرعت و دقت مشکلی را مشاهده کردیم تا یکی از بهترین حسگرها باشد.
استفاده از این راهحل به همراه دوربین سلفی پاپآپ به این گوشی اجازه داده است یک طراحی تمام صفحه جذاب داشته باشد که به مراتب زیباتر از ظاهر گوشی Mi 9 شیائومی است.
دکمههای پاور و تنظیم حجم صدای این گوشی در سمت راست قرار دارند و چون دکمه گوگل اسیستنت از این گوشی حذف شده است، بخش سمت چپ خالی است.
پورت هدفون در بالای گوشی و جایگاه سیمکارت در پایین آن است و متاسفانه کارت حافظه جانبی قبول نمیکند.
استفاده از طرح رنگی قرمز و مشکی در این گوشی ظریف است از رنگ اطراف دوربین عقب گرفته تا الایدیها در دوربین پاپاپ و دکمه پاور.
همه چیز سلیقه بالای مهندسان طراحی غول چینی را نشان میدهد و یاد ماشینهای باکلاس و جذاب آلمانی میافتیم.
نمایشگر گوشی Mi 9T شیائومی
.jpeg)
پنل نمایش گوشی Mi 9 بسیار خوب و در مدل Mi 9T حتی بهتر شده است. شیائومی برای این گوشی یک نمایشگر امولد 6.39 اینچی با دقت فول اچدی پلاس، نسبت تصویر 19.5:9 با تراکم پیکسلی 403 پیکسل در هر اینچ انتخاب کرده است.
همچنین روی نمایشگر را شیشه محافظ گوریلا گلس 5 پوشانده است تا خیالتان به مقدار زیادی از استحکام و خراش نیافتادن آن راحت باشد.
با توجه به امولد بودن نمایشگر طبیعی است با یک پنل شارپ، رنگهای مشکی عمیق، کنتراست بینهایت، نور صفحه بالا و رنگهای شفافتر روبرو باشیم.
تنها این نیست، نمایشگر این گوشی بریدگی زشت را ندارد تا عملا یک نمایشگر جذاب لبه به لبه را ببینیم.
جدا از چانه کوچک در انتهای پنل، حواشی اطراف بسیار باریک هستند.
حداکثر نور صفحه 450 نیت و تقریبا در حد وعده شیائومی است، ولی اگر تنظیمات نور صفحه را روی حالت خودکار قرار دهید، در روز بسیار آفتابی مقدار آن به 646 نیت نیز میرسد تا از خوانایی خوب محتوای روی نمایشگر مشکلی را حس نکنید.
مشخصات سخت افزاری گوشی Mi 9T شیائومی
شرکت چینی برای این گوشی چیپست اسنپدراگون 730 را انتخاب کرده است که یک پردازنده هشت هستهای (2 هسته کریو 470 گلد با فرکانس پایه 2.2 گیگاهرتز و 6 هسته کریو 470 سیلور با سرعت کلاک 1.8 گیگاهرتز) دارد و به همراه آن پردازنده گرافیکی آدرنو 618 استفاده شده است.
رم این گوشی 6 گیگابایت است و در کنار آن حافظه داخلی 64 یا 128 گیگابایت قرار میگیرد.
شیائومی برای صرفهجویی در هزینهها به جای اسنپدراگون 855 از مدل 730 استفاده کرده است، ولی همچنان این تراشه قدرت کافی برای انجام بسیاری از کارها را دارد.
البته بخواهیم مقایسه کنیم مدل پرو این گوشی و Mi 9 شیائومی هر دو از اسنپدراگون 855 استفاده میکنند تا از نظر قدرت سختافزاری بیشتر در حد پرچمدارها باشند.
روی این گوشی تمام بازیهایی مانند پابجی موبایل، Minecraft Pocket Edition، Project Offroad و آسفالت 9 بدون مشکل اجرا شدند تا گیمرها نیز این گوشی راضی باشند.
عمر باتری گوشی Mi 9T
در قلب این گوشی یک باتری 4000 میلیآمپر ساعت با پشتیبانی از شارژ سریع 18 وات قرار گرفته است که در مقایسه با باتری Mi 9 بیست درصد بزرگتر شده است.
شارژ این گوشی راحت بیشتر از یک روز دوام میآورد. ترکیب رابط کاربری MIUI و این چیپست کارآمد روی ماندگاری شارژ باتری تاثیر قابل توجهی میگذارد.
با کمک شارژر داخل جعبه فروش، شارژ این گوشی پس از نیم ساعت به 45 درصد میرسد و برای شارژ کامل آن باید 100 دقیقه صبر کنید.
بخش نرمافزاری گوشی Mi 9T شیائومی
این گوشی با سیستم عامل اندروید 9 و لانچر MIUI 10 وارد بازار شده است. پوسته نرمافزاری شیائومی بابت نصب اپلیکیشنهای ناخواسته از قبل و همچنین نبود کشوی اپلیکیشنی بارها مورد انتقاد قرار گرفته است.
با این حال، با یک لانچر با قابلیتهای سفارشی بالا و طراحی مینیمالیست روبرو هستیم
کار با بخش نرمافزاری روان است و یقینا هیچگونه افت سرعت یا مشکل در جابهجایی سریع بین اپلیکیشنها را تجربه نمیکنید.
دوربین گوشی Mi 9T
.jpeg)
این گوشی مجهز به دوربین سهگانه در عقب است که تشکیل شدند از حسگر اصلی 48 مگاپیکسل با لنز f/1.75، دوربین تلهفوتو 8 مگاپیکسل با دریچه دیافراگم f/2.4، دوربین فوق عریض 13 مگاپیکسل با لنز f/2.4 و در نهایت دوربین بسیار جذاب 20 مگاپیکسل در جلو که به کمک مکانیسم پاپآپ از داخل گوشی بیرون میآید.
تصاویری که با دوربین اصلی میگیرید با دقت 12 مگاپیکسل ثبت میشوند و جزئیات بسیار بالا و رنگهای کاملا دقیق دارند.
کنتراست عالی بوده و دامنه دینامیک به شکل قابل توجهی عریض است. تصاویر شارپ هستند، ولی در این قضیه افراط نشده است تا جزو بهترین تصاویر 12 مگاپیکسلی باشند که تا به امروز دیدیم.
اگر دوست داشته باشید با حالت 48 مگاپیکسل نیز میتوانید با دقت کاملا عکس بگیرید، ولی جزئیات آنقدر خاص نیست و میتوانید نواحی مختلف لکهدار شده و مصنوعات تصویر را ببینید.
بنابراین عکاسی با این حالت را توصیه نمیکنیم، چون نه تنها از نظر کیفیت منفعت زیادی ندارد بلکه سرعت ذخیرهسازی تصاویر آهسته است و هر عکس نزدیک به 30 مگابایت از فضای گوشیتان را اشغال میکند.
دوربین تلهفوتو این گوشی در سطح دوربین اصلی نیست، ولی همچنان تصاویر عالی با جزئیات کافی میگیرد. بعضی از تصاویر در مقایسه با تصاویر دوربین سلفی پارازیت بیشتری دارند، ولی کیفیت دوربین دوستداشتنی است.
.jpeg)
البته، زمان عکاسی در شب با این دوربین، تصاویر با زوم دیجیتال و با دوربین اصلی ثبت میشوند.
تصاویر 13 مگاپیکسل دوربین فوق عریض از نظر سطح جزئیات از دو دوربین دیگر پایینتر است، ولی همچنان رنگها دلنشین بوده و سطح پارازیت پایین نگه داشته شده است.
ملایم بودن لبههای تصویر این دوربین مشهود است، ولی علت آن را باید تا حد زیادی الگوریتم تصحیح خودکار اعوجاج تصویر بدانیم.
دوربین اصلی گوشی Mi 9T در شب تصاویر خوبی میگیرد، ولی سرکوبی شدید پارازیت به معنای افت قابل توجه جزئیات است.
بنابراین توصیه میکنیم حتما از Night Mode استفاده کنید که حتی محیطهای کاملا تاریک به درستی نوردهی میشوند و سطح جزئیات تصاویر بالاتر میرود.
.jpeg)
جالب است در شب با حالت 48 مگاپیکسل نیز میتوانید بگیرید که مشکل کاهش پارازیت را ندارند و اگر آنها را به 12 مگاپیکسل تغییر اندازه دهید، سطح جزئیاتشان بالا میرود.
البته نوردهی تاریکتر است تا همان عکاسی به حالت معمولی و Night Mode را ترجیه دهیم.
تصاویر دوربین فوق عریض آنقدر بد نیست، چون این دوربین برای عکاسی در شب ساخته نشده است. کاهش پارازیت بسیار شدید انجام شده و نوردهی اغلب اوقات کاملا تاریک است.
در کنار این مسائل ملایم بودن کلی تصاویر و نبود جزئیات را قرار دهید تا تصاویر 13 مگاپیکسل این دوربین در شب بسیار جذاب نباشند.
در مورد کیفیت دوربین جلو 20 مگاپیکسل این گوشی باید بگوییم عالی است. سطح جزئیات بیشتر از حد کافی است، رنگها بسیار دلنشین و دقیق بوده و تصاویر به اندازه کافی شارپ هستند.
دوربین اصلی این گوشی حداکثر فیلمهای 4K با نرخ 30 فریم بر ثانیه میگیرد و میتوانید فیلمهای فول اچدی را نیز در دو حالت 30fps و 60fps بگیرید.
جمعبندی
_1000.jpeg)
گوشی Mi 9T شیائومی با قیمت بسیار عالی که دارد یک انتخاب مناسب برای افرادی است که دنبال یک گوشی جذاب با ماندگاری شارژ عالی، دوربین بسیار خوب، قدرت سختافزاری مناسب و نمایشگر بزرگ و با کیفیت میگردند.
خرید این گوشی را از صمیم قلب پیشنهاد میکنیم.
نکات مثبت:
- طراحی عالی
- مجموعه دوربین متنوع
- عملکرد عالی
نکات منفی:
- کیفیت متوسط صدا بلندگو
- پشتیبانی نکردن از کارت حافظه جانبی